Schimba culoarea paginii
fluturele si web designul
promotie               Chiar daca sunt nori, soarele                poate sa iasa si pe strada                dumneavoastra ! promotie

WEB-DESIGN

WEB REDESIGN * REDESIGN * PAGINI DE WEB * WEB REDESIGN * REDESIGN * PAGINI DE WEB * WEB REDESIGN * REDESIGN * PAGINI DE WEB * WEB design o fereastra catre viitor.Daca nu existi in spatiul virtual, ai sanse sa fi o specie pe cale de disparitie. WEB designul este sansa dumneavoastra.

WEB design, o fereastra catre viitor

"Primul designer web a fost chiar inventatorul www-ului, Tim Berners Lee, care a publicat primul sit din istorie in anul 1991. La inceput site-urile nu erau nici pe departe atât de complexe si incarcate grafic cum sunt in prezent, limbajul utilizat - HTML - fiind nu prea puternic si permitând numai o serie limitata de formatari, precum si inserarea de linkuri, pentru a putea "lega" paginile intre ele, designul web fiind, de fapt, mai mult "programare" web.

În prezent preocuparea pentru aspectul grafic al site-urilor, devenite puternice instrumente comerciale si publicitare, justifica in intregime denumirea de "design web", iar tehnologiile utilizate s-au diversificat si au devenit din ce in ce mai complexe. Companiile care produc site-uri lucreaza cu angajati specializati pentru fiecare etapa a dezvoltarii unui sit, de la stadiul de conceptie grafica la programare si editare de continut pentru SEO (Search Engine Optimization - optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare). Siturile actuale sunt din ce in ce mai mult axate pe animatie interactiva si dinamism, aceste deziderate fiind indeplinite de exemplu de cunoscutul program Adobe Flash, precum si de alte programe aparute dupa acesta, care pot genera automat fisiere animate de diverse formate."

extras din WIKIPEDIA
      »» GoBack


Opinia clientului